Houten vloerrenovatie

Je vloer vakkundig nieuw voor een vriendelijke prijs

Professionele vloerrenovatie

/Wilt u dat uw houten vloer op professionele wijze wordt gelegd? Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het leggen van houten vloeren. Bij het leggen van houten vloeren, maken wij gebruik van de beste ondervloeren, lijm, lak, olie etc. Voor de perfecte vloerrenovatie bent u bij mij aan het juiste adres
houten vloerrenovatie

Zwevend versus vast verlijmd leggen

Houten vloeren kunnen wij zwevend leggen of vast verlijmen. Een houten vloer zwevend leggen heeft een lagere aanschafprijs en is eenvoudig zelf te leggen. Eventueel kunt u de vloer meenemen bij het verhuizen. Zwevend leggen kan vanwege de werking van het hout  tot een kamerbreedte van 6 meter.
houten vloerrenovatie

Uitgebreid assortiment

Naast houten vloeren leggen en behandelen, bieden wij u een uitgebreid assortiment massieve vloerdelen, lamelparket en laminaat en kunnen wij voor u een komplete professionele vloerrenovatie verzorgen. Onze producten zijn sfeervol, duurzaam en van superieure kwaliteit en milieuvriendelijk.
houten vloerrenovatie

Je houten vloer weer als nieuw?

Is je oude houten vloer aan renovatie toe? Je bestaande houten vloer kan prima worden opgeknapt. Want renovatie van je houten vloer is altijd de moeite waard. Met behulp van de juiste vloeren vakman heb je dan weer een nieuwe vloer. Met de vloerencheck weet je snel wat er mogelijk is en wat dat kost! Vraag je offerte aan, maar ga wel voor kwaliteit.

Is je houten vloer up to date?

Als houten vloeren expert kijk ik graag met je mee en geef een advies op maat voor jouw houten vloer. Je houten vloer schuren of renoveren, opfrissen, uitbreiden of zelfs helemaal opnieuw leggen?, dat kan en natuurlijk wel precies zoals jij het wilt hebben. Met alleen de houten vloer schuren en opnieuw in de olie zetten krijg je al een verrassend effect. Je houten vloer is dan weer helemaal up to date en ook vaak nog eens voor een verrassend laag budget! Ik kan al vrij snel een vrij nauwkeurig kostenplaatje berekenen.

Vraag de houten of laminaat vloeren check!

Als je bij mij de houten vloerencheck aanvraagt, dan neemt ik contact met je op. Samen met jou maakt ik dan een checklijst van verbeterpunten en speciale wensen. ik kan je dan vervolgens meestal al tijdens het eerste telefoon gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn en uiteraard de renovatieprijs voor jouw vloer.

Is de vloeren check gratis?

Ja…..Ik kom wanneer jij dat wil en wanneer dit noodzakelijk is na gedegen telefonisch overleg geheel gratis en nog steeds vrijblijvend langs.

 

Vraag een vloeren check aan

 

Houten vloer schuren en renoveren

Houten vloeren maar ook houten parketvloeren zullen er naar verloop van tijd steeds minder mooi uit zien. De afwerklaag ziet er vaak dof en versleten uit. Als het probleem niet meer op te lossen is, dient de houten vloer of de parketvloer geschuurd en opnieuw geolied of gelakt te worden.

De hele vloer moet dan geschuurd worden. Schuren is uiteraard maar een onderdeel van de renovatie. Hierna wordt de houten vloer bewerkt met olie. Een houten vloer schuren is precisiewerk, er wordt een minuscuul laagje van de bovenkant van de plank afgeschuurd. De meeste houten parketvloeren kunnen meerdere malen geschuurd worden. Dit schuurproces is onder normale omstandigheden eens in de 10 jaar nodig. De frequentie van een een houten vloer renovatie is natuurlijk sterk afhankelijk van de staat van slijtage.

Houten vloer renoveren

Een houten vloer renoveren is een hele klus. Eerst moet de houten vloer geschuurd worden, dit gebeurt met een bandschuurmachine. Hierna wordt de houten vloer geschuurd/gepolijst met een woodboy, deze zorgt ervoor, dat de vloer glad wordt. Ook kan een houten vloer of een houten parketvloer een opfrisbeurt nodig zijn, dan is intensief schuren niet nodig. Ook kunnen plinten aan vervanging toe zijn, ook deze werkzaamheden worden verzorgd.

Renovatie houten vloer prijs

De renovatie van je houten vloer is beslist niet duur, want bedenk, dat je na deze renovatie er praktisch een nieuwe houten vloer voor terug krijgt waar je nog jaren plezier van hebt. Houten vloer renovatie is dan ook aan te bevelen en is beslist geen weggegooid geld. Veel huiseigenaren laten voor de verkoop van hun woning de houten vloer of houten parketvloer vaak nog grondig renoveren. De verkoopkansen stijgen zonder enige twijfel. Dus…. Om de prijs hoef je het niet te laten. De prijzen kunnen uiteraard variëren, want geen enkele houten vloer of parketvloer is gelijk.
Ik kan in de meeste gevallen al direct na het eerste gesprek een prijs afgeven, ik ben ervaren genoeg en zie gelijk wat er zoal gebeuren moet. De prijs die ik hanteer voor houten vloer renovatie is uiteraard concurrerend.