Uw trap of vloer renovatie in één hand

Uw trap of vloer professioneel en snel gerenoveerd

Trapdesign traprenovatie en -bekleding

Sinds jaar en dag zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en renoveren van houten trappen. Uw trap, ons vak! Op zoek naar de oplossing voor uw trap? trapdesign.eu biedt uitkomst bij iedere trap, of dit nu een open, houten of betonnen trap is voor ons is werkelijkniets te gek en streven er naar om voor u de perfecte trap te maken waar u nog jarenlang plezier van heeft.

houten vloerrenovatie

Garantie op traprenovaties

Een traprenovatie of –bekleding door Trapdesign is gegarandeerd een duurzame investering in uw interieur. We bieden u daarom een unieke garantie van maar liefst 10 jaar op fabricagefouten en montage. Dit is een garantietermijn die u bij geen enkele leverancier vindt. Bij oplevering van uw trap ontvangt u dan ook ons garantiecertificaat voor de periode van 10 jaar.

houten vloerrenovatie

Traprenovatie totaalpakket

Naast een uitgebreid kleurenpalet bieden we u een exclusief aanbod in leuningen, balustrades, veiligheidsprofielen en ttrapverlichting.. Desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van een hoogwaardig nieuw jasje. Graag komen wij bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken of misschien wilt u zich wellaten inspireren door de fotogalerij op deze pagina.

houten vloerrenovatie
trap renovatieopen trap

Open trap bekleden

Een open trap bekleden zorgt ervoor dat jouw trap een een echte blikvanger wordt! Het open karakter werkt erg uitnodigend in een woning. Afstemming met de rest van uw interieur is van groot belang. En bij het bekleden van een open trap komen mijn vakmansvingers goed van pas.

Open trap rondom bekleden

Een open trap bekleden wij meestal ‘rondom’. Dit betekent dat we uw trap aan de voor- en achterkant voorzien van een neuslat. Hiervoor gebruiken we eikenhout. Dat zorgt voor een warme, duurzame uitstraling. De onderkant van uw open trap bekleden we in dezelfde kleur als de bovenkant. Zo loopt uw open trap mooi in de rest van uw interieur over.

Open trap renoveren

Wilt u uw open trap renoveren? Bij Trapdesign.eu Traprenovatie bent u aan het juiste adres! Met een open trap bekleden hebben wij veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat de trapbekleding geheel naar uw wens is.

Meer informatie over open trap bekleden

Trapdesign.eu zorgt dat uw open trap de verdiende aandacht krijgt. En geen woonwens of bewoner is hetzelfde. Ik lever dan ook altijd maatwerk, voor naadloze aansluiting bij uw interieur. Heeft u specifieke wensen? Geef ze dan door. Uw open trap bekleden wij graag volledig naar uw wens. Vraag snel online een offerte aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wangbekleding

Bij de renovatie van uw trap kunt u ervoor kiezen om ook zijkanten (“wangen”) van uw trap te bekleden. Trapdesign.eu verzorgt wangbekleding die precies past bij uw trap. Maak van uw interieur een totaalplaatje met dit mooie stuk vakmanschap.

trap renovatie wang
trap renovatieopen trap

Houten traprenovatie

Eén keer in de zoveel tijd bent u toe aan iets nieuws. Ook in uw interieur. Maar veel mensen zien het klusgedoe dat daarmee gepaard gaat niet zitten. Wie weet vindt u uw oplossing in een eikenhouten traprenovatie. Want daarmee frist u uw interieur binnen één dag op. Zonder hak- of breekwerk. Hoe wij dat doen?

Voordelen houten traprenovatie met eikenhout

Ik geef er de voorkeur aan het trap renoveren met eikenhout. U kunt kiezen voor massief noestvrij of voor multiplank rustieke overzettreden. En hout gaat langer mee dan trapbekleding van laminaat of vloerbekleding. trapdesign.eu biedt dus een stijlvolle én duurzame oplossing.Eiken groeien langzaam en ontwikkelen zich door de loop der jaren tot volwassen bomen. Het resultaat: extreme duurzaamheid en een warme, natuurlijke uitstraling. En ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Welke materialen wij gebruiken

Bij onze traprenovaties gebruiken we massief eikenhouten overzettreden met doorgaande lamellen. Deze lamellen – stroken à 9 cm breed – lopen over de gehele lengte door. Dit in contrast tot gevingerlaste panelen, die bestaan uit allemaal losse blokjes. Zo weet u zeker dat uw traprenovatie naadloos aansluit bij uw interieur.

Werkwijze en zekerheden bij Traprenovatie door Trapdesign.eu

Meer informatie over hoe wij uw trap renoveren weten welke zekerheden wij bieden? Neem dan vrijblijvend op.

contact

 

Traprenovatie

Of U nu kiest voor HPL of houten treden ik kan U beide oplossingen aanbieden. Eikenhout laat zich uitstekend behandelen om een andere uitstraling te krijgen. Een van die methoden is bewerken van het hout met een was die een grijze tint aan het hout geeft: grijswas of grey wash. Het decor Grijs Eiken bootst een dergelijke behandeling na. Het past heel goed in een modern, eigentijds en landelijk interieur. Trapdesign Traprenovatie is een gerenommeerde partner voor elke traprenovatie.

De jarenlange ervaring en het vakmanschap maken ons tot de specialist in traprenovatie met een persoonlijk tintje. Ik weet hoe een goede trap in elkaar zit en heb deze kennis toegepast om nieuwe concepten te ontwikkelen. Alleen bij Trapdesign Traprenovatie krijgt u de exclusieve kwaliteit, die u uitsluitend van mij mag verwachten. Trapbekleding van Trapdesign: een duurzame en slijtvaste oplossing Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. Trapdesign gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit. Ik kan vrijwel elke trap renoveren.

Hout, beton, staal of natuursteen: ik biedt U een passende oplossing. De overzettredes, welke over de bestaande treden wordt geplaatst, zijn van zeer duurzaam materiaal. Een harde kern van HDF wordt voorzien van een toplaag CPL of HPL, in deze toplaag is een aluminium legering verwerkt. Het resultaat is een onderhoudsvrije trap die u nooit meer hoeft te schuren of verven. Antislip en met de natuurlijke uitstraling van hout! Uw rechten als consument zijn gewaarborgd. Daarbij ontvangt u bij Trapdesign standaard 10 jaar garantie op uitloop en constructie.

Talloze opties voor uw trap bij Trapdesign Kijk welke decor en welke afwerking het beste past in uw interieur. Wilt u bijvoorbeeld de stootborden in dezelfde kleur, of liever in het (room)wit? En kiest u wel of niet voor een zijbord? Trapdesign biedt u talloze opties, waarmee u uw trap precies in uw smaak kunt laten renoveren.

Klik hier om een offerte aan te vragen